IGAS Half-Year Report 2019

This year for the IGAS Bosnia-Herzegovina was a total wake-up call. After a long sleepy period, this year we have successfully gathered a new group of enthusiastic young leaders coming with different backgrounds and from many disciplines starting from physics, European studies, law, economics.

Register to read more...

Poziv za prijem novih IGAS članova

Inicijativna Grupa Alpbach Sarajevo (IGAS) objavljuje 

Register to read more...

Moje Alpbach iskustvo u ulozi seminar asistenta na Evropskom Forumu Alpbach 2017

Svoje prve korake u Alpbachu napravila sam još 2015. godine. To je bila godina kada sam prvi put odlučila da apliciram na Evropski Forum Alpbach, kao i godina kada sam dobila stipendiju koja mi je omogućila da se pridružim timu od 12 stipendista iz Bosne i Hercegovine. Sa željom da naučimo što više i povezani zajedničkim ciljem da predstavimo našu državu u što boljem svjetlu, zakoračili smo u posebnu životnu avanturu zvanu Evropski Forum Alpbach.

Piše: Neira Ljevaković

Register to read more...

Poziv za prijem novih članova u IGAS uz nagrade za najkreativnije!


Želite li doprinijeti razvijanju svijesti o značaju cjeloživotnog učenja, neformalnog obrazovanja i pozitivnog mijenjanja okoline? Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da nam dostave prijedlog projekta koji bi željeli implementirati uz pomoć IGAS-a. Jednostavnim klikom ispunite aplikaciju i pošaljite nam Vašu ideju koja promoviše i u skladu je sa osnovnim ciljevima djelovanja Udruženja.

Register to read more...

BilerChildrenLeg og SpilAutobranchen