Poziv za prijem novih članova u IGAS uz nagrade za najkreativnije!


Želite li doprinijeti razvijanju svijesti o značaju cjeloživotnog učenja, neformalnog obrazovanja i pozitivnog mijenjanja okoline? Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da nam dostave prijedlog projekta koji bi željeli implementirati uz pomoć IGAS-a. Jednostavnim klikom ispunite aplikaciju i pošaljite nam Vašu ideju koja promoviše i u skladu je sa osnovnim ciljevima djelovanja Udruženja.

 

 


Pored prilike članstva u IGAS-u, osobe sa najboljim prijedlozima biti će nagrađene. Obavještavamo Vas da smo u saradnji sa ITAcademy za naše nove članove obezbjedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih vještina.

Cilj nam je da onima koji žele da se usavršavaju i napreduju omogućimo da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

Možete osvojiti jedan od sljedećih ITAcademy online kurseva:
• Word
• Excel
• PowerPoint
• Photoshop
• Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih vještina kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.

Prijave su otvorene do 31.12.2017.godine do 20:00h.
Prijaviti se možete putem linka: https://goo.gl/forms/5SpWcR4NRglbS1c02

Za sva pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili našeg Facebook Fan Page-a.

Više o ITAkademiji, koja je ujedno i partner u našoj akciji za prijem novih volontra možete naći na ovom linku.

BilerChildrenLeg og SpilAutobranchen