Scholarships for the European Forum Alpbach 2019 are now open for application

 

The European Forum Alpbach is one of Europe’s leading festivals of ideas. Would you like to intellectually explore the Forums’ theme “Liberty and Security” by attending participatory seminars, outstanding panels and break-out sessions, engaging fire-side talks and passionate conversations? 

Opširnije: Scholarships for the European Forum Alpbach 2019 are now open for application

Moje Alpbach iskustvo u ulozi seminar asistenta na Evropskom Forumu Alpbach 2017

Svoje prve korake u Alpbachu napravila sam još 2015. godine. To je bila godina kada sam prvi put odlučila da apliciram na Evropski Forum Alpbach, kao i godina kada sam dobila stipendiju koja mi je omogućila da se pridružim timu od 12 stipendista iz Bosne i Hercegovine. Sa željom da naučimo što više i povezani zajedničkim ciljem da predstavimo našu državu u što boljem svjetlu, zakoračili smo u posebnu životnu avanturu zvanu Evropski Forum Alpbach.

Piše: Neira Ljevaković

Opširnije: Moje Alpbach iskustvo u ulozi seminar asistenta na Evropskom Forumu Alpbach 2017

Poziv za prijem novih članova u IGAS uz nagrade za najkreativnije!


Želite li doprinijeti razvijanju svijesti o značaju cjeloživotnog učenja, neformalnog obrazovanja i pozitivnog mijenjanja okoline? Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da nam dostave prijedlog projekta koji bi željeli implementirati uz pomoć IGAS-a. Jednostavnim klikom ispunite aplikaciju i pošaljite nam Vašu ideju koja promoviše i u skladu je sa osnovnim ciljevima djelovanja Udruženja.

Opširnije: Poziv za prijem novih članova u IGAS uz nagrade za najkreativnije!

BilerChildrenLeg og SpilAutobranchen